Kedves bringások!

Örömmel értesítelek benneteket, hogy a 2012.szeptember 02.-án megrendezésre kerülő Mátra Maraton MTB verseny frissítését, a NUTREND szervezi. A verseny előtt a termékeket tesztelni lehet, amiben összeállítottunk egy Mátra Maraton kóstoló csomagot 10 % kedvezménnyel.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mátra Maraton kóstoló csomag tartalmaz:

 

1 db Voltage Energy Cake (65g)
A termék olyan energia szelet, mely kiválóan alkalmas az energia pótlására olyan bringásoknak, akik hosszan tartó edzéseket végeznek.

1 db Power Bike Bar (45g)
A termék olyan energia szelet, melynek fehérje és rost tartalma magas. 65%-os szénhidrát tartalmának 1/5 részét teszik ki az egyszerű cukrok.

2 db EnduroSnack gel (75g)
A Nutrend  Endurosnack energizáló termék használata edzés előtt és közben javasolt. Praktikus kiszerelése miatt könnyen hordozható és a tubus tartalmát sem kötelező egyszerre elfogyasztani.

2 db CarboSnack gel (55g)
Gyorsan hasznosuló energia gél formában kiszerelve. A termék hozzáadott egyszerű cukrot – a gyors energiaszerzés érdekében – és lassan felszívódó cukrot (maltodextrin) is tartalmaz.

1 db Isodrinx tasakos (35g)
Nutrend Isodrinx izotonikus sportital, mely a frissítő gyümölcsök ízében kerül kereskedelmi forgalomba.

2 db Magneslife (25ml)
A magnézium egy nagyon fontos ásványi anyag az emberi szervezet számára, segít megelőzni illetve megszüntetni az izomgörcsöt.

1 db Gutár (25ml)
A Nutrend Gutar energizáló kiválóan alkalmas a szervezetet azonnali energiával ellátni. Hatékony összetételének köszönhatően az energia a zsírraktárakból fedeződik!

 

Ár: 3 360.-Ft Akciós ár: 2.990.-Ft

Mátra Maraton Csomag bővebben: http://www.triatlon-shop.hu/hu/triatlon-csomagok/113-matra-maraton-kerekparos-csomag.html

 

A Mátra Maraton kóstoló csomag megrendelhető a www.triatlon-shop.hu weboldalról.

 

Mátra Maraton Táplálkozási útmutató:

 

 

Belépés
Elfelejtett jelszó