Isaszegi kerékpáros emléktúra

2013.  április 13., szombat

 

Figyelem időpont változás! A túra időpontját (tekintettel a 6-án várható téliesen hideg időjárásra) a Kőbányai Önkormányzattal egyeztetve, módosítottuk, és későbbi időpontra tettük. Az új időpont: április 13., szombat.

Az eredeti időpontban az előre várható hőmérséklet nem éri el a 10 Celsius fokot, de ez a következő napokban emelkedik, és április 13-ára már meghaladja a 15 Celsius fokot. Mivel egy kerékpáros túra hangulatát nagymértékben befolyásolja az időjárás, ezért az előreláthatóan melegebb napra került a túra. Reméljük, hogy addigra már a feledés jótékony homályába vész a télies időjárás, a hó, és hideg - és sokan ülnek kerékpárra velünk, erre a 60 km-es távra.

Ezzel a módosítással - az eredeti tervekkel szemben - sajnos nem találkozunk a csatajelenetekkel és a hagyományőrzők bemutatóival, de ezúton is biztatunk mindenkit, hogy április 6-án akár kerékpárral, akár más közlekedési eszközzel látogasson el Isaszegre, ahol egész nap színes programok várják. 

 

 

A kerékpáros túra: 

A Kőbányai Önkormányzat, a Kőbányai Torna Club és a Vuelta Sportiroda kerékpáros emléktúrát szervez az 1849-es isaszegi csata helyszínére.

Program:  

 • Gyülekező: 8:00
  Kőbányai Szabadidő Központ (KÖSZI) előtt  (1105 Budapest, Előd utca 1).
 • Indulás: 9:00
 • Érkezés Isaszegre: várhatóan 11:30-kor
 • Visszaindulás: 13:00
 • Visszaérkezés Kőbányára: várhatóan 15:30-kor

Táv: 60 km (oda-vissza)

Nevezés

A túrán való részvétel ingyenes.

A helyszínen is lehet regisztrálni, de kérjük, hogy lehetőleg előre nevezz az online felületünkön (a Nevezés gombra kattintva), ezzel is segíted a szervezők felkészülését a túrára.

 

Szabályok

 • A fejvédő használatát mindenki számára javasoljuk!
 • A túra útvonalán a haladást a Rendőrség, a Wolf Polgárőr Egyesület, és az Alfa Polgárőr Egyesület segíti.
 • A Kresz szabályainak betartása minden esetben kötelező!
 • A Vuelta Sportiroda általános részvételi szabályzatát itt olvashatod: >>>


Minden lelkes biciklist, kicsiket és nagyokat, családokat szeretettel vár a szervező Kőbányai Önkormányzat, a Kőbányai Torna Club és a Vuelta Sportiroda.

 

Hírek

Az első tavaszi tekerés, avagy az Isaszegi kerékpáros emléktúra
2013.04.15. 14:58

Szombat délelőtt Kőbányáról indult az Isaszegi csata emlékére megrendezett kerékpáros emléktúra. A Kőbányai Önkormányzat által szervezett eseményen több mint százan ültek nyeregbe, hogy a tavaszi napsütésben koszorút helyezzenek el Isaszegen, a Honvéd-emlékműnél.

Tovább...

ÚJ időpontban az Isaszegi emléktúra!
2013.03.29. 17:29

Figyelem időpont változás! A túra időpontját (tekintettel a 6-án várható téliesen hideg időjárásra) a Kőbányai Önkormányzattal egyeztetve, módosítottuk, és későbbi időpontra tettük. Az új időpont: április 13., szombat.

Tovább...

Belépés
Elfelejtett jelszó