A Balatonkörre a Vuelta Sportiroda honlapján (vagyis itt) lehet regisztrálni és néhány alapinformáció is megtalálható nálunk. De a korábbi évek hírei, beszámolói, és az idei túra részletei továbbra is a Balatonkör Team által üzemeltetett www.balatonkor.hu honlapon érhetők el.

 

Több mint ezren tekertek a Balatonkörön
2010.04.28. 12:37

Gratulálunk mindenkinek, aki velünk tartott 2010.04. 24-én, ezen a verőfényes szombati napon és Balatonföldvárról letekerte a 206 vagy 85 km-es távok egyikét! A délután és este túráról érkezőket jóféle házi gulyásleves várta, reméljük senki nem maradt éhesen! A nap hősei azonban, az a balatonföldvári kislány és kisfiú, Osváth Kata és Nagy Levente volt, akik a családi túrára indulván véletlenül keveredtek a 85 km-es táv túrázói közé. Kitartással és lelkesedéssel teljesítették mindketten a távot, reméljük, nagy bringás válik belőlük!

Tovább...

Balatonkör - április 24-én, szombaton indulunk!
2010.04.14. 12:35

Április 14-ig 985-en regisztráltak a balatoni kerékpáros túrára. A hagyományos, 206 és 85 km-es túrák mellett részt lehet venni a Balatonföldvári Critical Mass-on, a Keleti Strandon szervezett gyerekversenyeken, a Balatonföldvári Dual Trial Kupán, ajándékokat lehet nyerni a BicikliSuli pályán, sőt a strandon labdajátékokra is lehetőség nyílik. Az indulásig, vagyis április 24. szombatig még bármelyik túrára jelentkezhetsz.

Tovább...

Vuelta Sportiroda és Balatonkör Team közös szervezésében
2010.01.21. 15:58

Ettől az évtől a Balatonkör túrát a Balatonkör Team és a Vuelta Sportiroda közösen szervezi. Társzervező a SKSC.

Az elmúlt évben a Balatonkör résztvevőinek száma elérte az ezer főt - ezzel a túra a legnagyobb létszámú hazai kerékpáros sportesemények közé emelkedett! A hatalmas siker egyrészt az eddigi szervezők munkáját dicséri, másrészt azonban komoly kihívás elé állította a lelkes baráti társaságot, ezért a túrát immár több mint tíz éve szervező csapat segítségül hívta a kerékpáros nagyrendezvények szervezésében gyakorlott Vuelta Sportirodát.

A szervezők szándékai szerint ez a változás több kísérő programot, jobb kiszolgálást és gördülékenyebb lebonyolítást jelent majd. Mindannyian bízunk abban, hogy az "új felállás" minden résztvevő megelégedésére a Balatonkör fejlődését szolgálja.

Belépés
Elfelejtett jelszó