Ajánlatunk cégeknek

Bringás családi nap szervezése

A bringás családi nap a céges családi rendezvények kitűnő kiegészítője, vagy önálló program is lehet. A színes, változatos programok a gyerekeket akár több órára képesek lekötni, miközben a felnőttekről sem feledkezünk meg. A családi nap "alapprogramja" ügyességi pályánk, a hozzá tartozó lelkes animátorokkal, az összes többi programelemből pedig a megrendelő igényeinek megfelelő csomagot állítunk össze, amiben szerepelhet:

Komplett RoadShow-videó (McDonald's BringaMánia a Gyerek Szigeten):

Ajánlott programcsomagok

Megrendelőink igényeihez igazodva számtalan konstrukció összeállítható a fenti programelemekből, ezek közül álljon itt néhány:

  • 1.0    Közlekedésbiztonsági pálya teljesítése, tanácsadás
  • 1.1    1.0 + Látványelemekkel bővített program + tesztlap kitöltés, sorsolás
  • 2.0    1.1 + Kerékpáros bemutatók, (freestyle, triál bemutató)
  • 2.1    2.0 + Rövid kerékpáros versenyek, túrák szervezése

Kerékpáros tanácsadás és oktatás cégek, és felnőtt kerékpárososok részére

A BringaAkadémia program megalkotói azokra a felelősen gondolkodó cégekre, intézményekre is gondoltak, amelyek ösztönzik a kerékpárral való munkába járást, és egyben gondolnak a munkatársak biztonságára is. Ennek megfelelően ajánljuk felnőtteknek szóló BringaAkadémia programunkat, melynek során akár egynapos oktatás, akár például egy csapatépítő hétvége keretében segítünk minden résztvevőnek elsajátítani a forgalomban való közlekedés minden csínját-bínját, igény esetén hosszabb-rövidebb túrát, az oktatást lezáró elméleti és gyakorlati vetélkedőt is szervezve a játékos feladatok mellé.

A rendezvényszervezés mellett kerékpáros tanácsadással is segítjük a hozzánk forduló megrendelőket, úgy mint:

  • Tanácsot adunk a kerékpártárolási problémák megoldásában.
  • Tanácsot adunk a kerékpárosok számára szükséges céges infrastruktúra hatékony kialakításában (fürdés, tisztálkodás, váltóruha elhelyezése).
  • Felmérjük az adott cég munkatársainak fogékonyságát a kerékpáros közlekedés iránt.
  • Felmérjük a munkahely környezetének közlekedési sajátosságait, javaslatot teszünk az ideális közlekedési eszköz(ök) kiválasztására, segítünk megtalálni a gyors és biztonságos kerékpáros útvonalakat a munkahely és a jellemző utazási célpontok között.
  • Egyéni tanácsadás keretében segítünk a cég munkatársainak a megfelelő kerékpár kiválasztásában, egyénre szabott útvonalak kiválasztásában, gyakorlati képzéssel segítünk a biztonságos kerékpározás érdekében.

Azaz: a BringaAkadémia program kereteit felhasználva bárkinek segítünk a kerékpárosbarát munkahely kialakításában, és a Kerékpárosbarát Munkahely cím elérésében.

Bővebb információkért, konkrét árajánlatért kérjük, keresse Abelovszky Tamás BringaAkadémia programfelelőst (telefon: +36-30-462-0181, info@bringaakademia.hu).

 

Belépés
Elfelejtett jelszó