Iskoláknak

Mivel a BringaAkadémia programot elsősorban az iskolák, illetve az általános iskolás korú gyerekek igényeihez igazodva fejlesztettük az elmúlt évtizedben, annak minden programeleme hasznos lehet az intézmények és a tanulók számára.

Tantárgy és szakkör. A BringaAkadémia tantárgy bevezetését azoknak az intézményeknek ajánljuk, amelyek szeretnék az egész napos iskola koncepciót megtölteni valódi, értékes tartalommal. A tantárgy egyes elemei megjeleníthetők a technika-, vagy éppen a testnevelésórákon, de délutáni, napközis vagy szakköri foglalkozásként is megállja helyét a BringaAkadémia.

Pedagógusképzés. 30 órás akkreditált pedagógus-továbbképzésünk segítségével készítjük fel a tanárokat, tanítókat arra, hogy a tantárgyban leírt elméleti és gyakorlati ismereteket át tudják adni a gyerekeknek. (A szakköri foglalkozás külső oktató részvételével is megvalósulhat.)

Iskolai kerékpáros rendezvények. Projektnap, sportnap, kerékpáros nap, közlekedésbiztonsági nap – a BringaAkadémia RoadShow program keretében egész napos biciklis programokat szervezünk ügyességi pályával, KRESZ-totóval, igény esetén előadásokkal, kerékpáros bemutatóval, vagy akár háziversenyekkel fűszerezve.

Szeretnénk külön felhívni a BringaAkadémia programra azoknak az intézményeknek a figyelmét, melyek a TÁMOP - 3.1.4-12/1 számú, „Innovatív iskolák fejlesztése” című pályázati kiírásra sikeres projektjavaslatot nyújtottak be. Keressük azokat az általános iskolákat, amelyek az „Innovatív iskolák fejlesztése” című pályázaton a pályázatban előírt, kötelezően megvalósítandó tevékenységek közül többek között a kerékpáros közlekedésbiztonsági programot is választották. Nyertes pályázat esetén lehetőség nyílik arra, hogy az iskolában a kerékpározás és a közlekedési ismeretek elméleti és gyakorlati oktatása is megvalósuljon.

Referenciáink itt tekinthetők meg.

Várjuk jelentkezését!

Kontakt:
Abelovszky Tamás
E-mail: info@bringaakademia.hu
Telefon: +36-30-462-0181

Belépés
Elfelejtett jelszó