Rendezvények

A Vuelta Sportiroda több mint egy évtizede szervez kerékpáros rendezvényeket, melyek között egyaránt megtalálhatók sportrendezvények (versenyek, túrák: Mátra Maraton, Tour de Hongrie, Határon Túra, Dráva Tour, Balatonkör) éppúgy, mint céges kerékpáros rendezvények (családi napok, sportnapok), vagy iskolai közlekedésbiztonsági napok.

A BringaAkadémia RoadShow amegrendelő igényeinek megfelelően összeállítható program, mely önálló rendezvényként és egy nagyobb eseményt kiegészítő programelemként is megállja a helyét. A rendezvény jellegétől függően a BringaAkadémia alkalmas arra, hogy

  • közelebb hozza a résztvevőkhöz a kerékpározást egy sportnap keretében,
  • tartalmas szórakozást nyújtson az egész család részére egy céges családi napon,
  • vagy éppen játékos közlekedésbiztonsági programként szolgáljon a gyerekeknek például egy általános iskolában.

Bringaakadémia ügyességi-közlekedésbiztonsági pálya

A BringaAkadémia RoadShow alapját képező mobil bringapályánk számos játékos ügyességi feladat mellett közlekedési jelzőtáblákból, jelzőlámpákból, bójákból áll. A pálya működtetéséhez több méretben gyermek és felnőtt kerékpárokat, fejvédőket és 4-5 fő gyakorlott animátort biztosítunk. A pálya mobil, könnyen szállítható, bárhol felállítható, ahol rendelkezésre áll egy minimum 15x20 méteres terület – szabadtéren vagy akár egy tornateremben. Lehetőség van egyszerre, egymás mellett két, „párhuzamos” pálya üzemeltetésére is – ebben az esetben megduplázódik a pályát adott idő alatt teljesítő gyerekek száma, és lehetőség nyílik akár egy ügyességi verseny lebonyolítására is.

KRESZ-totó gyerekeknek

13+1 kérdésből álló közlekedésbiztonsági kérdéssorunk segítségével a gyerekek megismerhetik a legalapvetőbb – elsősorban kerékpárosokat érintő – szabályokat. Gyakorlott animátoraink segítenek megérteni a gyerekeknek a legfontosabb táblák jelentését, az elsőbbségi szabályokat, együtt megtanulják a kerékpár legfontosabb felszereléseit. Ezt a programelemet elsősorban olyan rendezvényekre javasoljuk, ahol a kerékpáros közlekedésbiztonság áll a fókuszban.

BringaPárbaj

Míg közlekedésbiztonsági pályánk az ügyességet helyezi központba, a párbajban résztvevők kiélhetik versenyzési vágyukat is. A BringaPárbaj két, állványokra helyezett bringán folyik, a versenyzők így „virtuálisan”, mégis hatalmas küzdelemben tesznek meg 200 méternyi távolságot. A jó hangulat érdekében a BringaPárbajhoz javasoljuk hangosítás és szpíker megrendelését is. A megrendelő igényeinek megfelelően a BringaPárbaj hátteréül szolgáló 3×2 méteres óriásmolinó elkészítését és leszállítását is vállaljuk külön megállapodás alapján.

Kerékpáros freestyle bemutató

A BringaAkadémia RoadShow-k leglátványosabb, legtöbb nézőt vonzó eleme lehet egy kerékpáros bemutató. Profi bringások mutatnak be lélegzetelállító trükköket földön és levegőben egyaránt, folyamatos szakértő kommentálás mellett, kicsiknek és nagyoknak egyaránt élvezetes programelemként.

Kerékpáros (és görkorcsolya) versenyek

Annak, aki nem elégszik meg a BringaPárbaj adta versenyélménnyel, igény esetén a BringaAkadémia RoadShow helyszínén az adottságoktól függően körpályás (4-500 m-es körön), vagy még rövidebb útvonalon sprintversenyeket szervezünk 4-14 éves gyerekeknek (maximum 100 gyerek részére).

Ajánlott programcsomagok

Megrendelőink igényeihez igazodva számtalan konstrukció összeállítható a fenti programelemekből, ezek közül álljon itt néhány:

  • 1.0    Közlekedésbiztonsági pálya teljesítése, tanácsadás
  • 1.1    1.0 + Látványelemekkel bővített program + tesztlap kitöltés, sorsolás
  • 2.0    1.1 + Kerékpáros bemutatók, (freestyle, triál bemutató)
  • 2.1    2.0 + Rövid kerékpáros versenyek, túrák szervezése

Minden esetben igyekszünk a megrendelő igényeinek és a programhelyszínnek leginkább megfelelő programcsomag összeállításában segítséget nyújtani, rugalmas megoldásokat kínálva mindenkinek, az adott rendezvényhez egyedi árajánlatot készítve.

Komplett RoadShow-videó:

 


Konkrét árajánlatért kérjük, keresse Abelovszky Tamás BringaAkadémia programfelelőst (telefon: +36-30-462-0181, info@bringaakademia.hu).

Referenciáink

2004 óta az alábbi helyeken és rendezvényeken jelentünk meg a BringaAkadémia RoadShow különböző programjaival (a térképre kattintva a Google Maps nyílik meg):

Belépés
Elfelejtett jelszó