TÁMOP Pályázat

TÁMOP 3.1.4.C-14 "Innovatív iskolák fejlesztése - 2. ütem" pályázat

Itt a lehetőség, hogy tegyünk a gyerekek biztonságáért!

Az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programja keretében február 13-án jelent meg a TÁMOP-3.1.4.C-14 kódszámú számú pályázati felhívás, mely támogatja többek között az egészségfejlesztő, szemléletformáló iskolai programok megvalósítását.

A pályázat C1. pontja alapján a támogatható tevékenységek körében a "Köznevelési intézmények nevelési-oktatási tevékenységeinek támogatása" részcélok között szerepel a „komplex közlekedési ismeretek oktatása, ideértve különösen a fizikai aktivitásban gazdag közlekedési formákkal kapcsolatos (baleset-megelőzési, és hangsúlyosan: egészségfejlesztési) ismeretek oktatása” is.

A BringaAkadémia program, vagyis a komplex közlekedési ismeretek oktatása jól illeszkedik az Innovatív iskolák fejlesztése című pályázatba. Keressük azokat az általános iskolákat, amelyek az „Innovatív iskolák fejlesztése” című pályázaton a pályázatban előírt, kötelezően megvalósítandó tevékenységek közül többek között a kerékpáros közlekedésbiztonsági programot is választották.

A pályázatok benyújtására február 20. és március 20. között van lehetőség, a pályázati kiírás letölthető a palyazat.gov.hu weboldalról.

Nyertes pályázat esetén lehetőség nyílik arra, hogy az iskolában a kerékpározás és a közlekedési ismeretek elméleti és gyakorlati oktatása is megvalósuljon. A BringaAkadémia program több, az iskolában megvalósítható kerékpáros tevékenységet tartalmaz, a gyakorlati kerékpáros oktatástól kezdve a túraszervezésen, nyári táborokon át a diákok sporteseményeken való részvételéig, vagy kerékpáros témájú iskolai rendezvényekig.

Az oktatást kiegészítő, de akár önállóan is igényelhető programjainkról itt olvashat bővebben, referenciáinkat pedig itt tekintheti meg. A BringaAkadémia programot választó iskoláknak segítünk a pályázat szakmai anyagának összeállításában, illetve a pályázatírás, pályázatmenedzsment terén is segítséget nyújtunk szakmai partnereink bevonásával.

Várjuk jelentkezését!

Kontakt:
Abelovszky Tamás
E-mail: info@bringaakademia.hu
Telefon: +36-30-462-0181

   

Belépés
Elfelejtett jelszó