McDonald’s BringaMánia Magyar Nagydíj

Veszprém, Óváros tér, 2012. június 3.

Nemzetközi, városi mountain bike verseny

A mountain bike a legnépszerűbb kerékpáros szakág Magyarországon - több ezren hódolnak szenvedélyüknek az erdőben. De miért ne lehetne ezt az izgalmas, sokak szerint extrém sportágat megmutatni, és közelebb vinni az emberekhez?

A veszprémi McDonald's BringaMánia Magyar Nagydíj a városban zajlik, olyan díszletek előtt és alatt, mint a Veszprémi Vár vagy az Óváros tér.


Hírek

 

Videók a McDonald's BringaMánia Magyar Nagydíjról
2012.06.06. 14:24

Készítettünk egy izgalmas képes beszámolót a veszprémi xco versenyünkről, valamint több amatőr videó is készült. Érdemes megnézni!

Tovább...

Parti András és Dósa Eszter fölényesen nyert Veszprémben
2012.06.04. 12:23

Vasárnap Veszprém belvárosában, különleges útvonalon zajlott a McDonald’s BringaMánia Magyar Nagydíj olimpiai krossz viadal, melyen az elitek között női és férfi kategóriában is magyar versenyző állhatott a dobogó legfelső fokára.

Tovább...

Már csak 2 nap!
2012.06.01. 10:58

Vasárnap rajtol a McDonald’s BringaMánia Magyar Nagydíj, az Olimpia előtti utolsó hazai rendezésű, nemzetközi XCO verseny.

Tovább...

Online előnevezés kedd éjfélig! - BringaMánia Magyar Nagydíj
2012.05.29. 13:55

Kedd éjfélig van lehetőség online előnevezésre a hétvégi McDonald's BringaMánia Magyar Nagydíjra.

Tovább...

Sajtótájékoztatón mutattuk be az idei BringaMánia Magyar Nagydíjat
2012.05.23. 16:04

A veszprémi városházán tartottunk sajtótájékoztatót, melyen a június 3-i McDonald's BringaMánia Magyar Nagydíjról tudhattak meg részleteket a sajtó képviselői.

Tovább...

Belépés
Elfelejtett jelszó