McDonald’s BringaMánia Park - Városliget
BringaAkadémia Országos Döntő
2012.09.20.

A rendezvényen a gyermekek és szüleik játékos, szórakoztató formában ismerkedhetnek meg a kerékpáros közlekedésbiztonság legfontosabb kérdéseivel, és pótolhatják esetleges hiányosságaikat is. Az állomások között a nagysikerű Bringapárbaj mellett különböző ügyességi pályákon és úgy nevezett lassúsági versenyen is megmérettethetik magukat a gyerekek. A program részeként kerül sor a BringaAkadémia országos versenysorozatának döntőjére is. Az országszerte általános iskolákban megtartott házi versenyek legeredményesebb hatfős csapatai érkeznek Budapestre, hogy egy öt állomásból álló kerékpáros ügyességi versenyen mérjék össze tudásukat.

A BringaMánia ismét mozgásba hozza a fővárost, ezúttal a Városliget hangulatos környezetében. Az eseménynek a Közlekedési Múzeum előtti parkoló ad otthont.

A McDonald’s BringaMánia Park városligeti rendezvényét a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közreműködésvel, a Budapesti Mobilitási Hét programsorozat részeként, az ÉLET ÚTON program keretében rendezik meg, a Mozdulj! napon.

 

Minden a kerekezők biztonságáról szólt a Városligetben
2012.09.21. 10:11

Kerékpáros közlekedésbiztonsági napot szervezett a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Budapest Főváros, a Budapesti Közlekedési Központ és közlekedésbiztonsági partnerei az ÉLET ÚTON program és a McDonald’s BringaMánia Program támogatásával.

Tovább...

Belépés
Elfelejtett jelszó