Üdvözölünk Kőbánya bringás portálján!

Célunk, a X. kerület kerékpáros életének fellendítése. Számos bringás programot szervezünk a kőbányai bringásoknak, érdemes követni minket!

A X. kerület kiemelt figyelmet fordít a kerékpáros élet fellendítésére. Ez a törekvés hívta életre a Kőbánya Bringa programot, melyet a Kőbányai Önkormányzat támogatásával a Kőbányai Torna Club valósít meg. Szeretnénk ösztönözni a lakosságot kerékpáros közlekedésre, valamint segítséget nyújtani a már bringával közlekedőknek.

A túrák, versenyek, bringás reggelik szervezése mellett a közlekedésbiztonság is szerepet kap.

Az évek óta sikeresen működő, több bajnoki címet is szerző Kőbányai Torna Club utánpótlás kerékpáros csapata 2019-től Kőbánya Cycling Team néven, várltozatlan sikerekkel képviseli a kerületet versenyeken.

 

 

  

Kőbánya kerékpáros hírei:

 

Elmarad az Isaszegi Kerékpáros Emléktúra!
2020.03.17. 13:40

A 2020. április 4-re tervezett hagyományos Isaszegi Kerékpáros Emléktúrát a jelenlegi járványügyi helyzetben nem rendezi meg a szervező Kőbányai Önkormányzat és a Kőbányai Torna Club.

Tovább...

ELHALASZTVA! Tavaszi bringás reggeli Kőbányán!
2020.03.11. 10:19

A jelenlegi helyzetre való tekintettel a március 17-re meghirdetett tavaszi Kőbánya Bringa reggelit elhalasztjuk. Bár az esemény megfelelne az 500 fő alatti szabadtéri rendezvény kritériumnak, de meggyőződésünk, hogy a legfontosabb a következő hetekben a személyes érintkezés minimálisra csökkentése. Vigyázzatok magatokra és egymásra!

Tovább...

Búr Zsolt és Salome Bondor nyerték a Kőbányai Bringapark Kupát
2019.12.15. 18:05

December 15-én a kőbányai Sportligetben rendezték meg a Cyclo-cross Magyar Kupa sorozat utolsó állomását, a Kőbányai Bringapark Kupát. A versenyre huszonhat korosztályban 220 versenyző nevezett. A nemzetközi versenyen a férfiaknál Búr Zsolt (Vialand Racing Team) a nőknél Salome Bondor (Nomad Merida CST) lett a nap legjobbja.

Tovább...

Megújult pályával vár a Kőbányai Bringapark Kupa
2019.12.10. 10:01

December 15-én, vasárnap 13. alkalommal állhatnak rajthoz a cyclo-cross szakág kedvelői Budapesten, a Kőbányai Bringapark Kupán. A Cyclo-cross Magyar Kupasorozat utolsó állomására a versenyzőkön kívül a szurkolókat is várják a Sportligetbe.

Tovább...

Közlekedésbiztonsági képzést kaptak az óvodapedagógusok Kőbányán
2019.11.18. 10:13

Közlekedésbiztonsági továbbképzést tartott a X. kerületi óvodapedagógusok számára a Kőbánya Bringa program keretében a Kőbányai Torna Club 2019. november 15-én. A Kőbányai Önkormányzat támogatásával megvalósuló képzésnek köszönhetően 12 óvodában tarthatnak majd az óvodások sajátosságainak megfelelő, biztonságos közlekedésre nevelő foglalkozásokat.

Tovább...

Rekord részvétel a Kőbányai Mobilitási Héten
2019.09.23. 10:53

Európa szerte szeptember 16-22. között tartják az Európai Mobilitási Hét programjait, melyhez a Kőbányai Önkormányzat immár kilencedik alkalommal csatlakozott. Egyebek mellett bringás reggeli, Iskolás Autómentes nap és Autómentes Családi nap is várta az érdeklődőket Kőbányán. A programokon közel kétezren vettek részt.

Tovább...

Autómentes Nap - Kerékpárverseny eredmények
2019.09.20. 15:10

Nagy sikerrel zajlott az idei Kőbányai Autómentes nap az iskolások között szeptember 20., pénteken. A Sportligetben közel 300 gyermek vett részt a 9 állomásos programokon, ami mellett egy korosztályos terep kerékpárversenyen is megmérettettek.

Tovább...

Ilyen volt az őszi bringás reggeli (VIDEÓ)
2019.09.17. 20:10

Kőbánya duplázott! A szeptember eleji Bringázz a Munkába kampány indító bringás reggeli után a Mobilitási héten is vendégül láttuk a két keréken érkezőket. Szeptember 17-én, kedden közel 200 bringás volt a vendégünk. D. Kovács Róbert Antal polgármester úr és Radványi Gábor alpolgármester úr is nyeregbe pattant, és ellátogatott hozzánk a Liget térre.

Tovább...

Mobilitási Hét Kőbányán – 2019
2019.09.16. 10:54

Szeptember 16-22. között idén is számos ingyenes, autómentes programmal várják a lakosságot Budapesten, a X. kerületben. Az országszerte megrendezett Európai Mobiltási Hét keretében egyebek mellett bringás reggelire és autómentes családi napra is várják az érdeklődőket Kőbányán.

Tovább...

Nyári bringás reggeli Kőbányán
2019.07.15. 15:24

A Kőbánya Bringa program keretében július 24-én újabb bringás reggelit szervez a Kőbányai Torna Club. Ezúttal is két X. kerületi helyszínen várjuk a kerékpárral közlekedőket reggel 7 és 9 óra között.

Tovább...

Belépés
Elfelejtett jelszó