Cyclocross sikerek Ausztriában
2017.10.17. 14:42

Október 15-én Ausztriában, a királyok és királynők versenyén indultak a Kőbányai Torna Club versenyzői. Három arannyal tértek haza.

Október 21-én indul itthon a CX szezon, mely rögtön egy Magyar kupa futam a nagy presztízsű Budapesti Városligetben. Nem lett volna szerencsés, ha a fontos hazai futam előtt nem indulunk CX versenyen, így kézenfekvő megoldást választva a közeli Bécs városában kezdtük a szezont, egy igen színvonalas és népes mezőnyt felvonultató nemzetközi megmérettetésen.

 

Az időjárásra nem lehetett panasz, hiszen a 20 fok fölötti hőmérséklet és a verőfényes napsütés fogadott. Nekünk a harmadik futamban volt először érdekeltségünk, ahol Pakot András meggyőző fölénnyel nyerte futamát U13-as kategóriában. Utána a negyedik futamban az U15-ös korosztályban 2 versenyzővel voltunk érdekeltek. Majoros Dávid szinte lemásolta az előző futamot és szintén meggyőző fölénnyel nyert, míg Kárpáti Bálint az élmezőnyben becsülettel küzdve a kiváló 5. helyen ért célba. Így utánpótlásban nyugodtan kijelenthetjük, alaposan helybenhagytuk a sógorokat. 

 

 

Nekünk még az ötödik futam jelentett izgalmakat, ahol szintén 2 versenyzővel indultunk. Master1 kategóriában Specziár Viktornak sikerült megszerezni a győzelmet, míg Felnőtt kategóriában Kovács Kristóf végig a mezőny első felében haladva a kiváló 8. helyen ért célba.

 

 

Most már kezdődhet a hazai szezon, ahol szeretnénk hasonlóan sikeresen szerepelni.

 

Verseny neve, szakág: 2. King & Queen of Seeschlacht Cyclo cross
Helyszín: Ausztria Bécs
Időpont: 2017. 10. 15.

Eredmények:
Pakot András U13 1. hely
Majoros Dávid U15 1. hely
Kárpáti Bálint U15 5. hely
Kovács Kristóf Felnőtt Férfi 8. hely
Specziár Viktor Master 1. 1. hely

Belépés
Elfelejtett jelszó