Rekord részvétel a kőbányai bringás reggelin
2018.06.19. 10:36

A Kőbánya Bringa program részeként június 19-én, kedden reggel két X. kerületi helyszínen tartottak bringás reggelit, idén immár második alkalommal. A nagy sikerű tavaszi reggeli után a résztvevő szám júniusra megduplázódott: közel 300 kerékpárost láttak vendégül a Kőbányai Torna Club önkéntesei.

A Kőbánya Bringa program egyik nagy sikerű eleme a kerületi bringás reggeli. A Magyar Kerékpárosklub által indított rendezvénysorozat mára már hagyománynak számít Budapest több kerületében, így a X. kerületben is. Idén első alkalommal május 9-én reggel frissülhettek a kőbányai biciklisek, és a nagy sikerre való tekintettel június 19-én, kedden jött az ismétlés!

Ez alkalommal is két helyen várták a bringásokat, a Liget téri helyszín mellett a másik helyszín a Sibrik Miklós út és a Harmat utca kereszteződésénél található kerékpáros szervizpont volt. Az eseménynek az időjárás is kedvezett, a szervezők kellemes bringás időben oszthattak péksüteményt, gyümölcsöt, vizet és szigorúan alkoholmentes, gyümölcsös sört a rekordnak számító, közel 300 biciklisnek.

A következő bringás reggelire ősszel, az Európai Mobilitási héten kerül sor, a tervezett időpont szeptember 18., kedd.

Belépés
Elfelejtett jelszó