Farsangi előkészületek – helyszínbejárás kétkeréken!
2012.02.02. 10:08

Nyilvános biciklis bejárást tartanak a McDonald’s BringaMánia Vakond futam szervezői 2012. február 11-én, szombaton 10 órától.

Február végén ismét rajtol Kőbányán az ország egyik legkülönlegesebb téli kerékpáros eseménye a McDonald’s BringaMánia Vakond futam. A kilátogatók egy izgalmas bringás farsangi rendezvényen vehetnek majd részt a föld alatt, közel 30 méter mélyen kanyargó, széles, kivilágított járatokban, melyek mindenki számára különleges élményt nyújtanak. A helyszín és a versenypálya tanulmányozására nyilvános biciklis bejárást tartanak a futam szervezői 2012. február 11-én, szombaton 10 órától.

Két héttel a futam előtt lehetőség nyílik a közönség, a leendő versenyzők, illetve a sajtó számára, hogy egy nyilvános pálya bejárás keretén belül megismerhessék a február 26-ai Vakond futam helyszínét. A résztvevők megismerhetik a verseny útvonalát, miközben bejárhatják ezt a turisztikai látványosságnak is beillő helyet. A helyismeret több mint praktikus, hiszen így könnyebb lesz felkészülni a versenyre, és alkalmazkodni a bánya speciális körülményeihez. De nem csak ezért érdemes lejönni! Ha megérint a hely szelleme – és hidd el meg fog – könnyebb megtervezed az oda illő jelmezed is. Többet szeretnél tudni a helyről? Tedd fel kérdéseid! A bányarendszerrel kapcsolatos kérdésekre az üzemeltető Kőbányai Önkormányzat részéről egy felkészült szakembertől kapsz válaszokat.

Mivel egy földalatti, zárt térről van szó, ezért a szervezők fokozottan ügyelnek a biztonságra, így az előzetes regisztráció és bukósisak viselése a nyilvános bejáráson is kötelező. A bányába csak az előzetesen regisztrált résztvevők mehetnek majd le, mivel a szervezőknek felelősséget kell vállalniuk mindenkiért, aki a bányába lement. Ezért a szervezők kérik, hogy minden érdeklődő – a saját nevére – regisztráljon a http://vuelta.hu/nevezes/vakond-futam-kobanya/ oldalon.

Ha érdekel, milyen a világ Kőbányán a föld alatt, gyere le, garantáltan nem mindennapi látvány fogad majd. Egy bányában bármi megtörténhet – így meglepetésre is lehet számítani.

A tavalyi pályabejáráson készült videó itt nézheted meg:


Minden érdeklődőt szeretettel vár a McDonald’s BringaMánia Vakond futam szervezőcsapata.

Vuelta Sportiroda

 

Belépés
Elfelejtett jelszó