Farsangi előkészületek – helyszínbejárás kétkeréken!
2012.02.13. 11:17

Nyilvános biciklis bejárást tartottak a McDonald’s BringaMánia Vakond futam szervezői 2012. február 11-én, szombaton 10 órától.

Február végén ismét rajtol Kőbányán az ország egyik legkülönlegesebb téli kerékpáros eseménye a McDonald’s BringaMánia Vakond futam. A kilátogatók egy izgalmas bringás farsangi rendezvényen vehetnek majd részt a föld alatt, közel 30 méter mélyen kanyargó, széles, kivilágított járatokban, melyek mindenki számára különleges élményt nyújtanak.

Két héttel a futam előtt lehetőség nyílt a közönség, a leendő versenyzők, illetve a sajtó számára, hogy egy nyilvános pályabejárás keretén belül megismerhessék a február 26-ai Vakond futam helyszínét. A résztvevők jó hangulatú próbaköröket tehettek ezen a turisztikai látványosságnak is beillő helyen, ahol nem mindennapi bányalakók fogadták őket. Az esemény nem csak a tapasztalt bringásokat vonzotta, a legfiatalabb látogató mindössze 5 éves volt.

  

Aki lemaradt a bejárásról, az sem késett le semmiről, a Vakond futamon is lesz lehetőség a pálya előzetes, gyors bejárására. Érdemes előregisztrálni, mert a rendezvény helyszíne 1000 fő befogadására képes. Nevezés >>> itt.

A Vakond futam megtalálható a Facebookon is, ahol az eseménnyel kapcsolatos információkon túl csapatszervezésre is van lehetőség. Ha nincs meg a nevezéshez szükséges 3 fő, a Vakond futam Facebook oldalán megtalálhatod leendő csapattársaid. http://www.facebook.com/BringaMania

A Vakond futamra minden érdeklődőt szeretettel vár a McDonald’s BringaMánia szervezőcsapata.
 

Belépés
Elfelejtett jelszó