Óévbúcsúztató budapesti bringázás Szilveszter délelőtt
2014.12.22. 12:29

Szilveszter délelőtt egy koccintással egybekötött rövid bringázást tartunk. Csatlakozz Te is!

Van, aki csak nyáron, van, aki csak hétvégén, van, aki csak munkába járáshoz használja a bringáját. Sokan több száz vagy több ezer kilométert tekertek le 2014-ben. Emlékezetes edzések, túrák, versenyek és sok közös élmény van mindannyiunk mögött.

A Vuelta Sportiroda és a Kőbányai Torna Club bringásai még idén utoljára tekernek pár kilométert, hogy kerékpáros barátokkal közösen búcsúztassák el a 2014. évet. Ha kedved van, gyere, és Te is tekerj velünk ezen a néhány kilométeren! Ha van kéznél dudád, csengőd vagy más hangos eszközöd, ne hagyd otthon, sőt akár jelmezben is jöhetsz! A túra végállomásán, a Budai Várban (szigorúan alkoholmentes) pezsgővel koccintunk - reméljük, lesz olyan, aki pezsgőt is hoz magával. Műanyag poharat is hozz, mert mi nem adunk! A 10 kilométeres útvonalon bárhol csatlakozhatsz hozzánk.

Figyelem, ez nem szervezett túra! Sem útvonalengedély, sem útvonal biztosítás nincs! A közlekedés szabályait – csakúgy, mint más napokon – most is érdemes betartani… Tartalék gumid, pumpád legyen nálad! És öltözz melegen!

 

 

Hol találkozunk?

Budapest, Kőbánya, Szent László tér (a templom előtti füves téren)


Mikor?

2014. december 31-én, hétfőn, délelőtt 10 órakor

 

Merre megyünk?

10:00 órakor: Szent László tér – Albertirsai út – Kerepesi út – Stefánia út – Városliget útvonalon, körülbelül 10:30 órakor érünk a Hősök terére.

Innen tovább: Hősök tere - Andrássy út – József Attila utca – Széchenyi Lánchíd – Sikló utca – Budai Vár (Savoyai terasz)

Várható érkezés a Budai Várba 11:00 és 11:30 között

 

Közös program a Várban: Örülünk egymásnak és a túlélt óévnek, megnézzük fentről a várost (tényleg szép), koccintunk, fényképezkedünk, megfogadjuk, hogy jövőre TÉNYLEG többet fogunk bringázni, és mielőtt teljesen átfagynánk, mindenki hazaindul, hogy még épségben hazaérjen, a Szilveszter délutáni őrület előtt.

 

 

 


Nagyobb térképre váltás

Belépés
Elfelejtett jelszó