Lezárult az Isaszegi túra előnevezése
2015.04.10. 17:11

Péntek délben lezárult az online előnevezés, már csak a helyszínen lehet regisztrálni a szombat 9-kor induló túrára.

Idén minden eddiginél többen regisztráltak a túrára, ezért fontosnak tartjuk, hogy néhány információt még indulás előtt megosszunk Veled.

A gyülekező és helyszíni nevezés április 11-én, szombaton 8 órától van, a Kőbányai Szabadidő Központ előtti téren, indulás 9:00-kor.

A nagy létszámra való tekintettel, kérünk, hogy érkezz az indulás előtt legalább fél órával, hogy elkerüljük a sorbanállást. De mi már 8-tól szeretettel várunk.

Az online előnevezetteknek is le kell jelentkeziük a nevezési sátorban, illetve az első 200 online nevezőnek itt adjuk át a pólót is. A lejelentkezés annyiból áll majd, hogy bemondod a kollegánknak a neved az "Online előnevezettek" számára fenntartott sorban, ő megkeres a listában, és rög zíti, hogy eljöttél. Így az induláskor tudni fogjuk, hogy pontosan hányan tekertek velünk, és biztosan annyian érkeztek vissza, mint ahányan elindultatok.

Nagyon fontos, hogy menetkész kerékpárral gyere! Mindenképp ellenőrízd a guminyomást, a lánc állapotát, a fékeket, valamint a KRESZ által előírt tartozékat. Ha időben érkezel, az indulás előtt a Bringaerőd munkatársai még tudnak neked segíteni, de nagygenerálra nem lesz lehetőség.

Mindenképp viselj kerékpáros fejvédőt, ha van. Nem kötelező, de nagyon-nagyon ajánljuk a viselését.

Az időjárásnak megfelelő ruházatban gyere! Az előrejelzések alapján délután kellemes, száraz idő várható, de reggel még hűvös lesz, ezért rétegesen öltözz.

Pécelen lesz frissítő, de egy kulacsnyi víz és némi gyors szénhidrát utánpótlás (egy műzli szelet, szőlőcukor , esetleg egy banán, vagy csoki) nem árt, ha van nálad út közben. Biztos ami biztos.

Egy esetleges defekt gyors orvoslása érdekében, ha van, hozd magaddal az utazó szerszámmkészleted (pumpa, pótbelső, gumileszedő).

A biztonságodról a túra során - rajtad kívül - útvonal-biztosító motorosok, rendőrök és a Kőbányai Torna Club tapasztalt túravezetői gondoskodnak majd. A túrát Vuelta Sportiroda, a Kőkert és a Wolf Polgárőrség autói zárják, akik technikai gond esetén fel tudnak venni. Ha nagyon leszakadnál a túrázóktól, akkor is felvesznek egy időre, hogy ne szakadjon szét a csoport, de bármikor visszaállhatsz. Mentőautó is kiséri a túrát, de mindent megteszünk érte, hogy semmi dolguk ne legyen.

 

Sok szeretettel vár a szervező Kőbányai Önkormányzat, a Kőbányai Torna Club és a Vuelta Sportiroda csapata.

 

Belépés
Elfelejtett jelszó