Buruczki Szilárd 5. hellyel kezdett Izraelben, folytatás Ausztriában
2011.03.13. 22:42

Buruczki Szilárd, több magyar kerekes társaságában izraeli olimpiai krossz viadalokon vett részt március elején. A Magellan Kőbánya TC kerekese ragyogó eredménnyel, ötödik hellyel tért haza.

Buruczki Szilárd, több magyar kerekes társaságában, az EuroOne-Cube Pro MTB Teammel, izraeli olimpiai krossz viadalokon vett részt március elején. A Magellan Kőbánya TC versenyzője jól kezdte az idei hegyikerékpáros szezont, a Yokne’am-i C2-es kategóriájú versenyen az elit férfiak mezőnyében, legjobb magyarként, a győztes Martin Loo mögött ötödik helyen ért célba. A nők küzdelmeit Benkó Barbara megnyerte.

- Az első izraeli verseny 5. helyezésével meg vagyok elégedve, ha csak a formámat és a mezőny erősségét nézzük. A másnapi futam 14. helyével viszont nagyon nem vagyok elégedett, a top 10-be vártam magamat. A rajtolást nagyon elszúrtam, sajnos ezen múlt a jobb helyezés. Még nagyon szezon eleje volt, nem sok gyorsító munka van a lábaimban. A téli ciklo-krossz versenyek segítettek, hogy könnyebben formába lendüljek. Következő nagyobb versenyem március 27-én Ausztriában, a langenlois-i Class 1 kategóriás verseny lesz. Itthoni viadalok közül talán az április 17-ei eBike Kupán indulok, utána májusban a C1 kategóriás Pilis Kupán szeretnék rajthoz állni - nyilatkozta honlapunknak Szilárd.

Belépés
Elfelejtett jelszó