Üdvözlünk Kőbánya bringás portálján!

Célunk, a X. kerület kerékpáros életének fellendítése. A Mozdulj Kőbánya! program keretében és azon kívül is számos bringás programot szervezünk a kőbányai bringásoknak, érdemes követi minket!

Az idei évben a X. kerület kiemelt figyelmet fordít a kerékpáros élet fellendítésére. Ez a törekvés hívta életre a Kőbánya Bringa programot, melyet a Kőbányai Önkormányzat támogatásával a Kőbányai Torna Club valósít meg. Számos rendezvénnyel szeretnénk ösztönözni a lakosságot kerékpáros közlekedésre, valamint segítséget nyújtani a már bringával közlekedőknek.

A túrák és versenyek szervezése mellett a közlekedésbiztonság is szerepet kap: nyáron a kerületi napközis táborban mobil KRESZ pályán gyakorolhatnak az iskolások, ősszel az óvodákban játékos KRESZ oktatást tartanak, az iskolákban pedig akkreditált pedagógus továbbképzésen vesz részt több testnevelő tanár.

Az évek óta sikeresen működő, több bajnoki címet is szerző Kőbányai Torna Club utánpótlás kerékpáros csapata mellett az idei évben a nemzetközi Kőbánya Cycling Team képviseli a kerületet rangos hazai és külföldi versenyeken.

 

 

Híreink:

 

 

 

Kőbányai Torna Club a Sportágválasztón
2011.05.27. 10:27

A Nagy Sportágválasztón pénteken és szombaton találkozhatsz a KTC kerékpárosaival, a londoni olimpiára készülő Buruczki Szilárddal, és a szakosztályvezetővel, a többszörös országúti magyar bajnok Garamszegi Lászlóval.

Tovább...

Buruczki ötödik lett Isztambulban
2011.05.10. 09:20

Buruczki Szilárd ötödik helyezést szerzett május 8-án, az isztambuli C1-es kategóriájú olimpiai-krossz viadalon.

Tovább...

Buruczki a Buda Maraton legjobbja
2011.05.01. 22:56

Buruczki Szilárd nyerte a május elsejei Buda Maraton hegyikerékpár-versenyt a Hármashatár-hegyi Repülőtéren és annak környékén.

Tovább...

Buruczki nyerte az Ebike.hu kupát
2011.04.18. 10:42

A szlovákgyarmaton megrendezett nemzetközi, Ebike.hu Kupa elit férfi futamát a Kőbánya TC kerekese, Buruczki Szilárd nyerte meg.

Tovább...

Buruczki másodikként lett pontszerző Kolozsváron
2011.04.17. 13:35

A magyar mtb-válogatott a Kolozsvár melletti C2-es Maros Bike Kupa olimpiai-krossz versenyen vett részt; a Kőbánya TC kerekese, Buruczki Szilárd a második lett.

Tovább...

Több, mint százötven kerekes emlékezett Isaszegen
2011.04.10. 16:28

Kőbánya-Isaszeg-Kőbánya útvonalon rendezte a Kőbányai Torna Club április 9-én az 1849. április 6-ai csata emlékére kiírt kerékpáros emléktúrát.

Tovább...

Kőbánya-Isaszeg kerékpártúra április 9-én!
2011.03.31. 15:48

Április 9-én, szombaton Kőbányáról Isaszegre ingyenes, vezetett és biztosított kerékpártúrát szervezünk az Isaszegi Csata évfordulóján. Az első 100 nevező - aki részt is vesz a túrán :) most logózott tornazsákot kap ajándékba!

Tovább...

Buruczki az élmezőnyben végzett az osztrák szezonnyitón
2011.03.28. 20:27

Hegyikerekeseink olimpiai krossz viadalon versenyeztek Langenlois-ban; Buruczki Szilárd, a Magellan Kőbánya TC kerekese az élmezőnyben fejezte be a viadalt.

Buruczki Szilárd 5. hellyel kezdett Izraelben, folytatás Ausztriában
2011.03.13. 23:37

Buruczki Szilárd, több magyar kerekes társaságában izraeli olimpiai krossz viadalokon vett részt március elején. A Magellan Kőbánya TC hegyibringása ötödik helyezéssel kezdte a 2011-es nemzetközi mountain bike szezont.

Tovább...

Visszalép az Isztriai edzőbábor szervezésétől a KTC
2018.02.14. 09:45

A március 10-17. között tervezett edzőtábor szervezésétől visszalép a Kőbányai Torna Club. Sajnos a szállásadó olyan feltételeket szabott, amiket nem tudunk teljesíteni.

Tovább...

Belépés
Elfelejtett jelszó