Miénk a Pálya! Kötetlen bringázás a Hungaroringen
2013.04.29. 18:49

Május 11-én, szombaton ingyenes kerékpáros program lesz a Hungaroringen. A bringás esemény az oda vezető túrával kezdődik, majd a Ring birtokbavételével folytatódik, és a visszavezető túrával vagy az Opel születésnapi bulijával zárul. Túrák Gödöllőről és Budapestről is indulnak.

A Vuelta Sportiroda és a Gödöllői Lokálpatrióta Klub – az Opel Magyarország támogatásával – immár negyedik alkalommal szervez kerékpáros túrát a Hungaroringre, ahol 9:00-tól 10:30-ig, másfél órán keresztül szabadon tekerhetnek a bringások. Ezen a szombaton egész napos programot szervez az Opel Magyarország – így több lehetőség közül is választhat, aki elkerekezik a mogyoródi autóverseny-pályára.

Csatlakozz a Mogyoródra vezető szervezett bringás túrához Budapesten vagy Gödöllőn, melynek során a kerekesek biztonságáról a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság gondoskodik! A rendőrség mellett a Hungaroring Zrt is segíti a túra szervezését. A tervezett átlagsebesség 15-20 km/h lesz, a gyerekek tempójához igazodva. Egy sportos, 10 évnél idősebb gyerek számára már teljesíthető a táv, amely Budapestről (a Régi Fóti útról) 13 km, Gödöllőről pedig 14 kilométer. Az érdeklődők akár késő délutánig is maradhat az Opel nap programjain, vagy 12 órakor csatlakozhatnak a visszatérő túrákhoz.

A Legendák találkozása néven szervezett Opel nap délutáni programjain a regisztrált kerékpárosok automatikusan belépési lehetőséget kapnak. Egész nap családi programok, fellépők, folyamatos koncertek várnak mindenkit.

Azok között, akik május 2-tól május 10. délután 14:00 óráig előre regisztrálnak a túrára, és letekerik a távot, - többek között - egy tesztvezetést és egy több ezer forint értékű Opel ajándékcsomagot sorsolnak ki a Hungaroringen.

A nap bringás programja:
Kerékpáros túra budapestiek részére:
- 7:00 találkozunk a Régi Fóti úton lévő Penny Market parkolóban (Régi Fóti út 66-68.) Térkép >>>
- 7:00 - 8:00 Helyszíni regisztráció
- 8:00-kor közös indulás a Hungaroringre.


Kerékpáros túra gödöllőiek részére:
- 7:30-8:00 Regisztráció
Találkozunk a LEAR parkolójában (Gödöllő, Haraszti út 4.)
- 8:00-kor közös indulás a Hungaroringre.


Kerékpáros program a Hungaroringen:
- 9:00-kor érkezünk a Hungaroringre
- 9:00-10:30-ig egy óra a Ringen (Miénk a Pálya! - tekerés szabadon)
- 10:50 Nyereménysorsolás a színpadon
- 12:00 Szervezett hazatekerés Gödöllőre
- 12:15 Szervezett hazatekerés Budapestre, a Szentmihályi útig

További információk és regisztráció az oldalunkon vagy a http://lokalpatriotaklub.hu oldalon.
 

Belépés
Elfelejtett jelszó