Sisakot viselek! túra

Sisakot viselek! túra - a Tour de Hongrie útvonalán

A Sisakot viselek! túrán felajánljuk a közös tekerés lehetőségét olyan aktív amatőr bringások számára, akik kedvet éreznek ahhoz, hogy egy rövidebb szakaszon tekerjenek a Tour de Hongrie első két szakaszának útvonalán.

A „Sisakot Viselek!” túra időrendje (május 30 – június 2.):

2016. május 30. (hétfő)

  • Fertőd – Sárvár (50 km)

2016. május 31. (kedd)

  • Sárvár – Keszthely (87 km)

2016. június 1. (szerda)

  • Keszthely – Kaposvár (83 km)

2016. június 2. (csütörtök)

  • Kaposvár – Siófok (80 km)

A teljes táv: 300 km

A Sisakot viselek! túra egy vezetett túra. A bringások egy csoportban haladnak. Rendőri biztosítás nem lesz, vagyis a KRESz szabályok betartása itt is kötelező! Az átlagsebesség 25-28 km/h, ami hosszabb szakaszokon akár 30-35 km/h sebességet is feltételez. Kérjük, legyél erre figyelemmel, amikor ezt a programot választod.

A túra során rövid időre megállunk az útvonalán található településeken, ahol a helyi gyerekek, sportot kedvelő fiatalok, felnőttek néhány kilométerre csatlakoznak a túrázók csapatához. Egy-egy napra szabadon (ingyenesen) lehet csatlakozni a túrázókhoz. Egyedüli feltétel, hogy a jelentkező tartani tudja a csapat 25-28 km/h átlagtempóját, a biztos kerékpár kezelési ismeretek, és természetesen a fejvédő viselése. 

A Sisakot Viselek! túra célhelyszínein, vagyis Sárváron, Keszthelyen, Kaposváron és Siófokon 13 és 16 óra között kerékpáros programok (ügyességi pálya, bringapárbaj és KRESZ Totó)  és látványos triál bemutató várja az érdeklődőket.

Belépés
Elfelejtett jelszó