Cyclocross gyerekeknek a Téli Sportágválasztón
2018.01.24. 16:09

A Téli Sportágválasztón január 27. szombaton 10 és 17 óra között több mint 20 mozgásformát próbálhatsz ki a Vasas Jégcentrumban, de bárki könnyen megtalálhatja majd a neki való téli sportágat. A szombati ingyenes rendezvénnyel a Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft. szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy: mozogjunk télen is! A rendezvényen kiállítóként a Vuelta Sportiroda is ott lesz, standunkon a cyclocross szakággal ismerkedhetnek az érdeklődők. Hiszen bringázni télen is lehet!

A Téli Sportágválasztón január 27. szombaton 10 és 17 óra között több mint 20 mozgásformát próbálhatsz ki a Vasas Jégcentrumban, de bárki könnyen megtalálhatja majd a neki való téli sportágat. A szombati ingyenes rendezvénnyel a Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft. szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy: mozogjunk télen is! A rendezvényen kiállítóként a Vuelta Kft is ott lesz, standunkon a cyclocross szakággal ismerkedhetnek az érdeklődők.


A tízéves sportágválasztó rendezvények már hagyományos májusi és szeptemberi több mint 115 sportágat felvonultató Budapesti Nagy Sportágválasztó és regionális eseményei mellett a szervezők fontosnak tartják, hogy egy tematikus rendezvény alatt nagyobb teret adjanak a télen gyakorolható sportágaknak.

A negyedik alkalommal megrendezett Téli Sportágválasztón az érdeklődők díjmentesen kipróbálhatják: az alpesi sí, asztali hoki, bob, crokinole, curling, cyclocross, dogscooterezés, fakutya, gyorskorcsolya, hókorcsolya, hoverboard, jégkorong, jégtánc, kutyaszánhajtás, kutyafogathajtás, kutyás futás, műkorcsolya, nordic walking, rövidpályás gyorskorcsolya, segway, snowboard, szánkó, szinkronkorcsolya sportágakat. A megjelenő szakágak képzett edzők irányításával, interaktív tevékenységekkel kiegészülve, a készség és képesség felmérésétől a sportágválasztásig biztosítják a magas szinvonalú feltételeket.

Az esemény 11 órai hivatalos megnyitója után, a rendezvényt egy igazán látványos program is színesíti, hiszen 12 órakor egy 20 perces jégkorong gálamérkőzésen szurkolhatnak a látogatók, ahol többek között pályára lép Hoffmann Attila, Horváth András, Horváth Gábor, Vereczkei Ákos, Koko, Foltán László, Ganxsta Zolee, Kiki, M. Nagy Richárd és Kiss Zoltán is.

A szervezők pecsételő füzettel is ösztönzik a közönséget a minél több sportág és kiállítói aktivítás látogatására, mellyel az élményeken túl, értékes nyereményeket is hazavihetnek a látogatók az ajándéksorsolásnak köszönhetően!

Belépés
Elfelejtett jelszó