Törökországban versenyez a Kőbánya Cycling Team 
2018.03.21. 20:57

A Kőbánya Cycling Team hét versenyzője, köztük a magyar bajnok Lovassy Krisztián áll rajthoz Törökországban, a Tour of Cartier Touron.

Tavaly decemberben olaszországi edzőtáborral kezdte a felkészülést a csapat. Januárban újabb két hetes olasz túra következett, majd egy isztriai edzőtábor két egynapos versennyel. Az első UCI kategóriás nem hoztak sok sikert a csapatnak, az extrém időjárási körülményeket csak a norvég fiúk, Bjornar és Erik Overland tudták tolerálni.

Most azonban merőben más a helyzet. A csapathoz csatlakozott Lovassy Krisztián, aki egy nagyon sűrű és eredményes téli pálya szezont tudhat maga mögött. Krisztián másfél hetes pihenőt követően utazott el Törökországba a csapattal. Így Antalyában néhány napja zavartalan körülmények között, 20-24 fokban, napsütésben, együtt készül az a hét versenyző, akik rajthoz állnak a Kőbánya Cycling Team idei első többnapos megmérettetésén, a Tour of Cartier Tour-on. http://tourofcartiertour.com/ 

 

Balról jobbra: Nedelkó György masszőr, Móricz Dániel, Lóki Bence, Bernárd Bendegúz, Lovassy Krisztián, Víg Aurél szerelő, Bjornar Overland, Matteo Pascazi, Alberto Marengo, Stubán Ferenc csapatvezető és Mustafa Kemal Canfedai a Cartier Tour főszervezője.

A csapat néhány napot akklimatizálódás után belecsap a lecsóba.

Március 22-25. között következik a négy napos, UCI 2. kategóriás, Tour of Cartier Tour. 

Tour of Cartier Tour 2018:

1. szakasz: 6 km egyéni időfutam, szintkülönbség: 45 m
2. szakasz: 110 km, szintkülönbség: 1551 m
3. szakasz: 175 km, szintkülönbség: 1320 m
4. szakasz: 112 km, szintkülönbség: 427 m

 

A versenyzők: 

 Lovassy Krisztián

 Móricz Dániel

 Lóki Bence

 Bernárd Bendegúz

 Bjornar Overland

 Matteo Pascazi

Alberto Marengo Alberto Marengo

 

 

Hajrá Fiúk, hajrá Kőbánya! 

 

Belépés
Elfelejtett jelszó