Frissítő etikett
2018.05.17. 10:36

2000 kg étellel és 10 000 liter innivalóval várunk!

Az útvonalon közel 30 kilométerenként lesznek frissítőpontok. Ahogy a nevében is szerepel, ezek a megállók arra szolgálnak, hogy felfrissítsétek magatokat, amihez izotóniás italt, vizet, szörpöt, péksüteményt, gyümölcsöt, nápolyit és szőlőcukrot biztosítunk - pontonként eltérő elosztásban, és egy helyen zsíroskenyeret is. A frissítőket a ratjcsomagban található karszalaggal vehetitek igénybe, amit ellenőrizni fogunk.

Arra kérünk mindenkit, hogy legyetek tekintettel egymásra és annyit fogyasszatok, amennyire a következő frissítőig szükségetek van. Nem porciózunk fejadagokat, de ettől nem válik all you can eat étteremmé a frissítőpont.

Arra az esetre, ha a frissítők tartalma nem fedezné a napi szükségleteiteket, legyen nálatok olyan gyorsan felszívódó szénhidrát, amit szerettek, és kis helyen elfér, pl: egy szendvics, vagy egy csoki. De az energiazselé is jó alternatíva.

Mivel ez nem verseny, a frissítőkön kívül is bárhol megállhattok egy sütire, fagyira, lángosra vagy egy üdítőre. A lényeg, hogy érezzétek jól magatokat, elérjétek a kitűzött célotokat, és zárásig (21 óra) visszaérjetek a célterületre.

Köszönjük, hogy partnerek vagytok ebben!

Belépés
Elfelejtett jelszó