Céges csapatépítő a Kis-Balatonnál
2018.05.28. 17:48

2018. május 26-án rendeztük meg a 6. Tour de Wiener céges, családi kerékpártúrát, melynek szervezésével immár 4. alkalommal bízta meg a Vuelta Sportirodát a Wienerberger Téglaipari Zrt.

Az időméréses túra évről évre más helyszínen valósul meg, így idén a Kis-Balatonnal ismerkedhettek meg a cég sportos munkatársai és családtagjaik. 170-en vágtak neki a három táv valamelyikének, melyek a Piccolo, Mediano és Grande nevet viselik, utalva a távok hosszára. Idén a Grande és Mediano távok azonos útvonalon, a Kis-Balaton körül haladtak 1, illetve 2 kört megtéve, míg a Piccolo-t teljesítők a Kis-Balaton háztól (rendezvényközpont) eltekertek a Fenyvespusztai Állatsimogatóba, ahol a gyerekeket színes programok várták, majd ellátogattak a Kányavári-szigetre, ahol a természet szépségével ismerkedhettek meg.

A kerékpárosokat a távokról visszatérve egy tál gazdag gulyásleves és a zalai specialitás, az aludttejes prósza várta ebédre. A napot az eredményhirdetés zárta, ahol összesen 22 kategóriában részesültek éremdíjazásban a dobogós helyezettek.

 

Belépés
Elfelejtett jelszó