Kerékpáros maraton a Tisza-tó körüli bringasztrádán


Akár országúti kerékpárral, akár mountain bike-kal, akár szélsebesen, akár kényelmesen, a táj szépségében gyönyörködve, a lényeg, hogy körbe tekerd a Tisza-tavat és túrázz egy jót. Várunk kicsiket és nagyokat, kezdőket és haladókat!
100% biztonság! A verseny és a túra forgalomtól mentes pályán, illetve kerékpárúton halad.

Május elején kerül megrendezésre az 5. Intersport Tour de Tisza tó verseny és túra. A tavalyi, 4. Intersport Tour de Tisza-tó indulói közül senki sem lehetett elégedetlen: jó időben, gyönyörű környezetben, az ország egyik érdekes és szép táján töltötték ezt a szombatot, miközben egy remek versenyen és túrán vehettek részt. Aki pedig igazán szerencsés volt, a sorsoláson nyert ajándékot, a legszerencsésebb résztvevő pedig egy Genesis kerékpárt vihetett haza. Idén is megéri indulni!
Az eddigiektől eltérően a rendezvény vasárnap kerül megrendezésre. Szintén újdonság, az Intersport Tisza-tavi Bringatlon, egy olyan váltóverseny, amikor minden részt vevő csapatnak garantáltan két kerékkel kevesebb van! Részletek itt: http://www.futanet.hu/cikk/intersport-tisza-tavi-bringatlon

Rekordlétszám a 5. Intersport Tour de Tisza-tó eseményen
2012.05.08. 08:21

Május 6-án, vasárnap 1636-an neveztek az 5. Intersport Tour de Tisza-tó esemény 4 különböző távjára, ami rekord az esemény történetében.

Tovább...

Belépés
Elfelejtett jelszó