Csapatban még nagyobb az élmény!

Tekerd körbe a Balatont, és hozd el a családot, barátokat vagy a kollégáidat is! A McDonald’s BringaMánia Tour de Balaton öt kerékpáros túrája közül könnyen kiválasztható az erőnlétednek megfelelő táv. 

Kerüld meg a tavat (206 km), vagy a nyugati felét (146 km), vagy csak a keleti medencét (86 km). Számos lehetőség vár és a családot sem kell otthon hagyni, hiszen családi túra (32 km), és a legkisebbeknek mini túra (6 km) is lesz. Ültesd bringára a kollégákat, kovácsold össze a csapatot egy közös kerékpáros balatoni élménnyel.

 

Csoportos kedvezmény 
4+1 nevezési akció: négy nevező után az ötödik ingyen jöhet*

Csapatotok neve pedig felkerül a rajzszámotokra. Nem kell mást tenned, mind buzdítani a barátokat, családtagokat, kollégákat, hogy tekerjenek veled. Legyetek Ti a legaktívabb csapat a Tour de Balatonon.

 

Hogyan tudod igénybe venni a csoportos kezdvezményt?

1. A csapat minden tagja nevezzen be az online nevezési felületünkön ITT!  Nevezéskor adjátok meg a választott csapatnevet, ami felkerül a rajtszámra, de csak abban az esetben, ha nevezésnél mindegyik csapattag beírta.

2. Ha a csapat minden tagja bevezett online, akkor küldjétek el a névsort és a csapat tagjainak nevezési azonosítóját a nevezes@vuelta.hu címre. Kollégáink ezt követően rögzítik a csapatjelentkezési igényt, illetve tájékoztatást adnak a befizetésről.

3. Ezt követően a nevezési díj összegét egyben kell befizetnetek, a csapat vagy cégnév megjelölésével. Kérdés esetén is írhattok a fenti az email címre.

 

* A csapat tagjainak nem kell ugyanazon a távon indulniuk. Az öt nevezésből a legkisebb összegű kerül levonásra.

Belépés
Elfelejtett jelszó