MÁV információk a Tour de Balaton résztvevőinek
2017.05.17. 12:15

Kerékpárszállítás, vágányzár és 50%-os kedvezmény

A Budapest Déi - Balatonföldvár szakaszon idén is kapunk egy kis vágányzárat, de ez már barátságos lesz! A vonatok csak Szántód-Kőröshegy megállóig közlekednek, ami 1,1 km-re van a balatonföldvári Keleti Strandtól. A táv nem nagy, de tudjatok róla!

A MÁV-START Zrt. és az Olimpiai Ötpróba együttműködésének köszönhetően azok Tour de Balaton indulók, akik regisztrált Ötpróbázók (ha még nem vagy az, ide kattintva az lehetsz) FÉLÁRON utazhatnak Balatonföldvárra.

Csupán annyi a dolgod, hogy megváltod 50%-os alkalmi menettérti jegyed a rendezvény helyszínére, ahol a szervezők ellátják Ötpróba-pecsétjükkel menetjegyed – ezáltal díjmentessé válik a visszautazás.

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.

A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a verseny első napját megelőző nap 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a versenyt követő nap 24:00 óráig be kell fejezni. Feláras vonat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

 

 

A kerékpárszállító vonat kapacitással Budapest-Balatonföldvár vonalon:

Belépés
Elfelejtett jelszó