A Tour de Zalakaros szervezését 2015-től a Vuelta Sportiroda vette át. A korábbi években megszokott helyszínen, időpontban és változatlan tartalommal várunk mindenkit június 19.- 21. között Zalakaroson. 

Túráznál vagy inkább a versenyzés vonz? Itt minden adott az aktív bringás időtöltéshez: családi túrák, gyermekverseny, teljesítménytúra és országúti maraton. Mindez az ország egyik legnépszerűbb üdülővárosában.  

Megéri időben nevezni, mert több díjsáv van, és a legkorábban nevezőket ráadás ajándékok várják. Részletek a Nevezés menüpontban. 

 

 

 

 

Hírek

Matula bácsi nyomában: Mapei Tour de Zalakaros családosoknak
2015.05.12. 16:57

Aktív családi hétvégi programot keresel? Szeretnél gyermekeiddel együtt mozogni a friss levegőn, de ugyanakkor pihenni is jó lenne? Ha igenekkel feleltél a kérdésekre, akkor semmi esetre se hagyd ki június 19-21-ei hétvégén megrendezésre kerülő Mapei Tour de Zalakaros kerékpáros eseményt.

Tovább...

Júniusban újra Tour de Zalakaros!
2015.02.16. 19:01

A korábbi években megrendezésre kerülő, nagy sikerű Tour de Zalakaros országúti maratont - illetve a hozzá kapcsolódó teljesítménytúrát, és Kis-Balaton családi bringatúrát -, Zalakaros Önkormányzata, a Teker Egyesülettel együttműködésben, az idei évben is megszervezi. Az esemény időpontja: 2015. június 19.-21.

Tovább...

Belépés
Elfelejtett jelszó